Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συντριπτική ήττα του κατεστημένου

Όλη η Μύκονος έναν στόχο πρέπει να βάλει,
την τωρινή διοίκηση μια για πάντα να αποβάλλει!

Αυτός, κατά την γνώμη μου, πρέπει να είναι ο νούμερο 1 στόχος της κοινωνίας μας. Πάνω από πρόσωπα και φιλοδοξίες, αυτήν την στιγμή πρέπει να βάλουμε την αναγκαιότητα για αλλαγή στην Δημοτική Αρχή. Όταν πετύχουμε αυτό θα έχουμε κάνει το πρώτο τεράστιο και καθοριστικό βήμα για να μπούμε σε πορεία κάθαρσης και αλλαγής προς το καλύτερο.

Η αλλαγή στην Δημοτική Αρχή ΔΕΝ εξασφαλίζει από μόνη της ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, αλλά το σίγουρο είναι ότι πλέον οι προϋποθέσεις θα είναι ευνοϊκότερες για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη!

Οι φιλοδοξίες και οι προσωπικές επιδίωξεις του καθενός θα έχουν όλο το πεδίο ελεύθερο να εκδηλωθούν μετά την αλλαγή στην Δημοτική Αρχή! Τώρα δεν είναι στιγμή για προσωπικές βλέψεις! Όλα πρέπει να υποταχτούν στην ανάγκη να μπει ένα οριστικό πολιτικό τέλος στους ανθρώπους αυτούς που έφτασαν την Μύκονο να ελέγχεται από μια συγκεντρωτική και αυταρχική ολιγαρχία που αλλοιώνει και καταστρέφει την ταυτότητα του τόπου και των ανθρώπων του χωρίς έλεος για χάρη της εξυπηρέτησης των ιδικών της συμφερόντων.

Όλες οι αντίθετες φωνές πρέπει να ενωθούν σε μια ενιαία και παντοδύναμη φωνή. Μια φωνή που θα είναι τόσο ηχηρή και ισχυρή που θα αναγκάσει την Δημοτική Αρχή να μην βάλει καν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας πρέπει να καταστήσει σαφές στους πολιτευόμενους ότι η ένωση των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης είναι το μόνο που πρέπει να γίνει για να εξασφαλίσουμε την συντριπτική ήττα αυτού του κατεστημένου που απειλεί να διαλύσει τα πάντα στην Μύκονο!

Όσο οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις που μιλούν για κάθαρση και αλλαγή παραμένουν διαιρεμένες, η δυναμική τους παραμένει αμφίβολη, διατηρώντας έτσι την ελπίδα της Δημοτικής Αρχής ότι πάλι θα μπορέσει να την γλιτώσει και δίνοντας της το κίνητρο να βάλει μπρος την ψηφοθηρική στρατηγική της προκειμένου να εξαπατήσει τους Μυκονιάτες και να αποσπάσει την ψήφο τους.

Ο στόχος είναι ένας: να φύγουν δια παντός από την πολιτική σκηνή αυτοί που διοικούν εδώ και δύο δεκαετίες.

Ο τρόπος είναι ένας: να ενωθούν οι αντιπολιτευόμενες φωνές σε μία πανίσχυρη φωνή που θα κερδίσει τις εκλογές με συντριπτική πλειοψηφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: