Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο Άγιος Φανούριος έκανε το θαύμα του και μας φανέρωσε τα Τρία Πηγάδια

Θαύμα στην Μύκονο!!

Ο Άγιος Φανούριος έκανε το θαύμα του και φανερωσε τα Τρία Πηγάδια στην Χώρα της Μυκόνου τα οποία μάταια αναζητούν ντόπιοι και επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, ενώ φήμες ήθελαν τους υπευθύνους του καταστήματος "Άστρα" να έχουν γκρεμίσει τα πηγάδια για την τοποθέτηση περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων καθώς εμπόδιζαν την πώληση οινοπνευματωδών ποτών και άλλων "θαυματουργών" ουσιών.


Κατά άλλες φήμες τα πηγάδια παραμένουν στην θέση τους για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, επειδή δηλαδή εξυπηρετούν την φύλαξη και ασφαλή πώληση αυτών των ουσιών.


Τελικά το μυστήριο διαλύθηκε, όταν την Πέμπτη στις 26 Αυγούστου κατά τις 19:00 αφαιρέθηκαν προσωρινά οι γλάστρες που απέκρυπταν το μνημείο, άνοιξαν τα σύνορα με την υπόλοιπη Χώρα και φάνηκαν μεγαλοπρεπώς τα Τρία Πηγάδια..



...οι πληροφορίες αυτές πάντως ελέγχονται ως αναληθείς καθότι εικάζεται ότι τα Τρία Πηγάδια που είδαμε είναι σικέ και τοποθετήθηκαν εκεί εκτάκτως για την αποφυγή πρόκλησης αντιδράσεων, αφού τα αυθεντικά Τρία Πηγάδια έχουν πωληθεί στην μαύρη αγορά νεοτέρων μνημείων της γερμανίας!

Ανατήθηκε από MykonosAction

Δεν υπάρχουν σχόλια: