Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΡΩΤΑ Η ΜΥΚΟΝΟΣ"

Ο Δημοτικός Συνδυασμός-ντροπή για την Μύκονο! Με καθυστέρηση τριών χρόνων και με αφορμή το εκλογικό έτος 2010 που πλησιάζει δημοσιεύω αυτό το βίντεο. Ακούστε πως αυτο-παρουσιάζονται δύο υποψήφιοι Δημ. Σύμβουλοι και ο ίδιος ο Δημ. Συνδυασμός "Πρώτα η Μύκονος" και θα καταλάβετε για πόσο κουτούς μας έχουν. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, είναι ότι δεν καταφέρνουν να κοροϊδέψουν κανέναν, παρά μόνο τους εαυτούς τους γελοιοποιούν.

Δεν χρειαζόμαστε Δημοτικούς Ηγέτες που θα κοντράρονται στο μέγεθος της εγωμανίας και της μεγαλομανίας τους, αλλά Ηγέτες που θα υποτάσσουν το εγώ τους μπροστά στο κοινό συμφέρον.
Δεν θέλουμε Δημοτικούς Συμβούλους-πιόνια, που παίρνουν αποφάσεις αψήφιστα χωρίς να ζυγίζουν τις καταστάσεις με την λογική τους, αλλά Δημοτικούς Συμβουλους που αξιοποιούν όσο νου έχουν προς όφελος του τόπου.

Κάθε εκλεγμένη φωνή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό οφείλει πρωτίστως στους Μυκονιάτες και την Μύκονο: να επιδιώκει το συμφέρον του τόπου όπως αυτός το αντιλαμβάνεται με την κρίση του κι όχι όπως του το υπαγορεύει ο Δήμαρχος, ο Συνδυασμός του ή ο κουμπάρος και ο κολλητός του.

Και για να μην αφήσω έξω από την κριτική τον έτερο Δημ. Συνδυασμό "Μύκονος: Η Επόμενη Μέρα" θα πω απλά ότι όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των μισών Μυκονιατών που τους ψήφισαν για σκληρό έλεγχο της Δημοτικής Αρχής, αλλά επέλεξε τον δρόμο της "ήπιας" διαδοχής για να έρθει στην εξουσία το 2010, καίγοντας ουσιαστικά το χαρτί της αλλαγής που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος, για τους επόμενους υποψήφιους Συνδυασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: